Műszaki vizsga

A műszaki vizsga kulcsfontosságú lépés, amikor járművét rendszeresen ellenőrizni kell annak érdekében, hogy megfeleljen a közlekedésbiztonsági előírásoknak és szabványoknak. Az alábbiakban ismertetjük, miért érdemes minket választani ezen a területen:

1. Teljes Körű Vizsga és Ellenőrzés: Műszaki vizsga szolgáltatásunk magában foglalja a jármű teljes körű vizsgálatát és ellenőrzését, beleértve a fékrendszert, fényrendszert, kipufogórendszert és egyéb kulcsfontosságú részeket.

2. Hibák Előzetes Javítása: Ha problémát találunk, segítünk az előzetes javításban, hogy biztosítsuk a sikeres műszaki vizsgát. Ez megkönnyíti a jogszabályoknak való megfelelést és a problémák korai kezelését.

3. Szakértői Tanácsadás: Képzett szakembereink szívesen nyújtanak tanácsokat arról, hogy hogyan készülhet fel hatékonyan a műszaki vizsgára, és hogyan őrizheti meg járműve hosszú élettartamát.

4. Gyors és Rugalmas Szolgáltatás: Gyorsan és rugalmasan időpontot biztosítunk a műszaki vizsgára, hogy ne kelljen felesleges időt várakozással töltenie.

5. Áraink:

Személygépjármű: 30 000 Ft

Összkerék meghajtású személygépjármű: 35 000 Ft

Tehergépjármű (3,5 tonnáig): 31 000 Ft

Válassza Hegron Car Kft-t a műszaki vizsgához, és bízza ránk járműve biztonságos és szabályos állapotának biztosítását! Legyen biztos abban, hogy járműve minden szempontból megfelel a közlekedésbiztonsági előírásoknak!

A weboldal sütiket használ.

Az optimális működés érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához és elfogadod az
adatkezelési tájékoztatót.