Automata váltó olajcsere

A probléma: Az automata sebességváltóban a hajtóműolaj megfelelő karbantartása kiemelten fontos. Ha elhanyagoljuk a rendszeres cserét vagy a hajtóműolaj tisztítását, komoly mechanikai kopásokat és hajtóműhibákat eredményezhet.

Az egyszerű olajcsere, ami kizárólag az olaj egy részének cseréjét jelenti a váltóház tisztítása nélkül, nem elegendő a váltó viselkedésének jelentős javításához. Emellett rövidíti a hajtóműolaj csereperiódusát, ami azt eredményezi, hogy az olaj cseréje előbbre kerül, mint azt a karbantartási terv előírja.

A felhasználók a következő hibákat tapasztalhatják: fokozatváltási késések, hirtelen vagy indokolatlan váltások, zajok vagy vibrációk a parkoló fokozatban.

A hibás működés utolsó szakasza lehet, hogy az autó nem indul el, vagy a sebességváltó valamelyik fokozatban ragad.

A megoldás: A MOTULEVO a leghatékonyabb megoldás az automata sebességváltók karbantartásában. Az alapos és szakszerű olajcsere során a sebességváltó folyadék teljes cseréje és a váltó tisztító folyadékkal való átöblítése eltávolítja az összes szennyeződést mind az automata sebességváltóból, mind a hidraulikus vezérlő egységből.

A sebességváltó tisztítása javítja a folyadék környezetét, valamint a vezérlő kapcsolószekrény szelepház működését. A MOTULEVO kifejezetten ajánlott hidrodinamikus tengelykapcsolóval ellátott automata sebességváltókhoz, folyamatosan változó áttételű sebességváltókhoz (CVT) és duplakuplungos sebességváltókhoz (DSG, DCT, TCT stb.).

Az olajcsere segítségével megelőzhető a sebességváltó fokozatának ragadása és hozzájárul a jármű zavartalan működéséhez. Válassza a Hegron Car Kft-t az automata váltó karbantartásához, és bízza ránk járműve hatékony és megbízható működését!

A weboldal sütiket használ.

Az optimális működés érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához és elfogadod az
adatkezelési tájékoztatót.